Nieuw te koop

VARSENARE

Toffe BEN gezinswoning op een rustige locatie in een villawijk nabij de dorpskern. De woning o...

€449.000

Meer Info

Daya Vieja

Instapklaar, gemeubeld huisje gelegen in Costa Blanca Zuid, in het gezellig dorpje Daya Vieja! ...

€115.000

Meer Info

JABBEKE

Te renoveren bungalo op een perceel van 612 m2. Het pand omvat op het gelijkvloers een garage e...

€349.000

Meer Info

VARSENARE

Degelijke villa in een rustige woonwijk gelegen met heel wat privacy. Dit pand heeft een bewo...

€665.000

Meer Info

Over ons

Immo Woon! werd in 2011 opgericht door zaakvoerster Stéphanie Allegaert. De oorsprong van het kantoor komt voort uit een opleiding en jarenlange beroepservaring als ingenieur bouwkunde. Als zaakvoerster en oprichter van het kantoor kan Stéphanie bovendien terugblikken op een belangrijke ervaring in de vastgoedsector. In 2011 kwam zo het enthousiasme om een eigen vastgoedkantoor op te richten.
Vanaf 2015 werd het team versterkt met Roos-Marie Vancraeymeersch die instaat voor het klantencontact en de administratie. Graag verwelkomen wij u bij Immo Woon!

Services

VERKOOP

Zoals bij de meeste mensen is uw woning een uiterst belangrijke investering. Wanneer u deze wenst te verkopen, wilt u dit uiteraard op de beste manier. Bij het aankopen of verkopen van een huis komen er vele aspecten aan bod, variërend van juridische vraagstukken en fiscale mogelijkheden tot een legio aan technische of bouwkundige vragen en weetjes. Immo Woon! begeleidt u bij alle aspecten van de verkoop. Bij de verkoop van uw woning komen een heel aantal belangrijke aspecten naar voor zoals: Marktconforme en objectieve waardebepaling op maat van uw eigendom Uitgebreide beschrijving van het pand De aanleg van een sterk verkoopsdossier Gebruik van goed zichtbare uithangborden Professionele en aantrekkelijke foto’s Een professionele presentatie van uw pand om het maximum aantal kandidaat kopers aan te trekken Advertenties in de diverse media en publicatie op de belangrijkste immo-portaalsites Een persoonlijke en gedreven communicatie met geïnteresseerde kandidaat-kopers Gedetailleerde administratieve opvolging• Aanwezigheid bij het verlijden van de akte

VERHUUR

Bij Immo WOON! bent u zeker aan het juiste adres wanneer u uw eigendom wilt verhuren. Wij bieden een doorgedreven dienstverlening voor zowel de huurder als de verhuurder, waarbij zowel persoonlijk en direct contact alsook kwaliteit en vertrouwen primeren.Immo Woon! treedt hierbij op als tussenpersoon bij het zoeken naar een gepaste solvabele kandidaat-huurder van uw eigendom. In ieder geval zorgen wij bij iedere verhuring voor:• Gratis berekening van de huurprijs• Opmaak van een aantrekkelijke foto-reportage• Advertenties in de diverse media en publicatie op de belangrijkste immo-portaalsites• Gebruik van goed zichtbare uithangborden• Klantenscreening met nazicht van de financiële draagkracht van de huurder• Uitvoeren van huisbezoeken met absolute kennis van het dossier• Gebruik van de meest recente huurovereenkomsten volgens de vigerende wetgeving en normen (BIV/CIB)• Opmaak van een uitvoerige en goede plaatsbeschrijving zowel bij de start van de huur als bij de beëindiging van de huurovereenkomst• Registratie van de huurovereenkomst en plaatsbeschrijving• Controle van aanwezigheid brandverzekering en vaste opdracht betaling huurgeld • Controle aanwezigheid huurwaarborg• Opname van de meterstanden van water, gas en elektriciteit

VRIJBLIJVENDE SCHATTING

Er zijn verschillende momenten waarop u als eigenaar van een onroerend goed behoefte heeft aan een waarde-advies. Wellicht overweegt u een verhuizing, of twijfelt u of u wilt gaan verbouwen? Dit zijn momenten waarop u een eerlijk advies nodig heeft omtrent de waarde en eventuele verkoopbaarheid van uw eigendom. Voor een vrijblijvende waardebepaling komen wij graag bij u langs. Volledig vrijblijvend geven wij u een idee van de huidige marktwaarde van uw eigendom. Dit gebeurt op basis van kennis van zaken en jarenlange ervaring in de streek.

Waarom wij

Geen tijd om elke dag onze website te raadplegen? Registreer uw zoekactie op onze website en ontvang via mail alle panden die voldoen aan uw persoonlijke zoekopdracht.

Blijf op de hoogte

Facebook