Beste bezoeker,

Van harte welkom op de website van het dynamische vastgoedkantoor Woon!

Wij staan garant voor een professionele aanpak in een eigentijds kantoor en gesteund op een jarenlange bouw -en vastgoedervaring met voortdurende bijscholing.

Zowel potentiƫle kopers als verkopers en huurders als verhuurders, mogen van Immo Woon! verwachten dat wij hen steeds met onafhankelijk advies op maat ten dienste zijn.

Vertrouwen en persoonlijke aandacht zijn daarbij de belangrijkste sleutelwoorden. 

U bent eigenaar van een eigendom en u verwacht een gepaste aanpak bij de verkoop of verhuur hiervan? U verwacht een aanpak met de juiste uitstraling, de juiste toon en de juiste kwaliteit van dienstverlening? 

Kom dan eens met ons praten, wij doen ons uiterste best om echt het verschil te maken tussen "zomaar een makelaar" en "de juiste makelaar"!

Door te verhuizen naar een nieuwe locatie zorgen wij voor de verderzetting van het succesverhaal van Immo Woon! Het nieuwe kantoor, gelegen in Gistelsteenweg 88 te Varsenare zorgt voor een mooie uitstraling alsook staat uw koop- of huurpand permanent in de kijker dankzij de passage van duizenden auto's per dag.

Kom dus gerust binnen tijdens de openingsuren van het kantoor voor de aanbiedingen of neem contact op voor een afspraak. Wij nemen graag de tijd voor u!