Residentie De Munt

90% Verkocht

8460 WESTKERKE

Types: Appartement (9) ; Garage/parking (1)
Prijzen: Van € 29.000 tot € 264.000
Aantal slaapkamers: Van 0 tot 3
Bewoonbare opp.: Van 15.66 tot 121.69 m²
Stijlvol nieuwbouwproject in Pastoriestijl De Munt te Oudenburg ( Westkerke). Dit project geniet een kwaliteitsuitstraling dankzij de keuze en verwerking van hoogwaardige materialen (keukens van Diapal – sanitair van Sax – aannemer Rik Deketelaere - …) In deze tijdloze architectuur zijn 1, 2 en 3-slapkamerappartementen gebouwd met mooie woonoppervlaktes tussen 83² en 118 m². Alle appartementen zijn standaard voorzien van een luxueuze binnenafwerking alsook met ruime én zonnige (deels overdekte) terrassen. Een aantal appartementen zijn aangepast naar mindervalide personen. Kangoeroewonen is ook een optie in blok A. Ook praktisch als handelspand op gelijkvloers en boven kan er dan gewoond worden. Het project voorziet bovengrondse garageboxen. Oplevering: kan binnen enkele weken na keuze van uw materialen Voor info/bezoek 0485 00 44 98.

Stijlvol nieuwbouwproject in Pastoriestijl De Munt te Oudenburg ( Westkerke). Dit project geniet een kwaliteitsuitstraling dankzij de keuze en verwerking van hoogwaardige materialen (keukens van Diapal – sanitair van Sax – aannemer Rik Deketelaere - …)  

In deze tijdloze architectuur worden 1, 2 en 3-slapkamerappartementen gebouwd met mooie woonoppervlaktes tussen 83² en 118 m². Alle appartementen zijn standaard voorzien van een luxueuze binnenafwerking alsook met  ruime én zonnige (deels overdekte) terrassen.

Blok A  kan dienen als kangoeroewoning.

Er zijn ook appartementen aangepast voor mindervalide personen

 

Het project voorziet bovengrondse garageboxen.

Oplevering: enkele weken na keuze van uw materialen.

Voor info/bezoek 0485 00 44 98.

 

Geen documenten