Residentie Hove Vlaendren

80% Verkocht

8490 JABBEKE

Types: Appartement (1)
Prijzen: Van € 372.500 tot € 378.000
Aantal slaapkamers: Van 2 tot 3
Bewoonbare opp.: 132.76 m²

Centraal en kwalitatief wonen in Jabbeke

Dit project komt in aanmerking voor de nieuwe 6 % btw regeling! (*)==> tijdelijk voordeel van 15 % bij de aankoop van je nieuwbouw!!! Mooi en hedendaags wonen te Jabbeke kan in ‘Residentie HOVE VLAENDREN‘ , een afgewerkt nieuwbouwproject gelegen langs de Gistelsteenweg. Dit nieuwbouwproject is gerealiseerd in een ruim, groen en eigentijds kader met respect voor de omgeving. Deze stijlvolle nieuwbouwresidentie omvat 13 appartementen. TROEVEN : ·Erg ruime privé terrassen aan zowel voor als achtergevel met zicht op een aangelegde binnentuin ·Voldoende parkeergelegenheid met een ruim aanbod van bovengrondse parkeerplaatsen en afgesloten garageboxen ·Centrale ligging in de directe omgeving van de dorpskern van Jabbeke met lokale handelaarszaken (bakkers, slager, post, bushalte, warenhuizen etc). op wandelafstand. Ook de scholen zijn vlakbij de residentie gelegen. ·Hoogstaande kwalitatieve afwerking ( realisaties te bezoeken op aanvraag) ·Alle appartementen hebben 2 à 3 ruime slaapkamers Dit kwalitatieve nieuwbouwproject is zeker een bezoekje waard ! Aarzel niet om ons te contacteren op 0485 00 44 98 of info@immowoon.be

 

GENIET VAN 6% btw ipv 21% !!!

Mooi en hedendaags wonen te Jabbeke kan in ‘Residentie HOVE VLAENDREN‘ , een afgewerkt nieuwbouwproject gelegen langs de Gistelsteenweg. Deze site is vooral gekend als de voormalige sigarenfabriek 'Bogaert'. 

Dit nieuwbouwproject is gerealiseerd in een ruim, groen en eigentijds kader met respect voor de omgeving. Deze stijlvolle nieuwbouwresidentie omvat 13 appartementen.

Er zijn nog 4 mooie  appartementen te koop .

TROEVEN :

  • Erg ruime privé terrassen aan zowel voor als achtergevel met zicht op een aangelegde binnentuin
  • Voldoende parkeergelegenheid met een ruim aanbod van bovengrondse parkeerplaatsen en afgesloten garageboxen
  • Centrale ligging in de directe omgeving van de dorpskern van Jabbeke  met lokale handelaarszaken (bakkers, slager,  post, bushalte, warenhuizen etc). op wandelafstand.  Ook de scholen zijn vlakbij de residentie gelegen.
  • Hoogstaande kwalitatieve afwerking ( realisaties te bezoeken op aanvraag)
  • Alle appartementen hebben 2 à 3 ruime slaapkamers
  • De appartementen zijn momenteel gepleisterd en gechapped, klaar om af te werken volgens de wensen van de kopers. Vrij snel ter beschikking !
  • Dit kwalitatieve nieuwbouwproject is zeker een bezoekje waard !

Aarzel niet om ons te contacteren op 0485 00 44 98 of info@immowoon.be

 

Foto 1 van 2