Residentie Marguerite

20% Verkocht

8421 JABBEKE

Types: Appartement (3)
Prijzen: Van € 208.000 tot € 249.000
Aantal slaapkamers: Van 0 tot 2
Bewoonbare opp.: Van 91.66 tot 139.42 m²

Strakke kleinschalige residentie in hartje Jabbkeke

Een kleinschalige residentie in hartje Jabbeke ‘Residentie Marguerite‘ , een afgewerkt nieuwbouwproject gelegen in de Dorpsstraat 44 te Jabbeke. Dit nieuwbouwproject wordt gerealiseerd volgens een tijdloze en functionele architectuur. Deze nieuwbouwresidentie omvat slechts 4 appartementen en een handelsgelijkvloers. TROEVEN : ·Mooie privé terrassen aan zowel voor als achtergevel op de eerste verdieping ·Voldoende parkeergelegenheid met een ruim aanbod van bovengrondse parkeerplaatsen en afgesloten garageboxen achteraan het terrein ·Centrale ligging in de directe omgeving van de dorpskern van Jabbeke met lokale handelszaken (bakkers, slager, post, bushalte, warenhuizen etc). op wandelafstand. Ook de scholen zijn vlakbij de residentie gelegen. .Lift in het gebouw .Gemeenschappelijke fietsenberging in de doorgang. ·Hoogstaande kwalitatieve afwerking. ·Alle appartementen hebben 2 slaapkamers. Dit kwalitatieve nieuwbouwproject is zeker een bezoekje waard ! Aarzel niet om ons te contacteren op 0485 00 44 98 of info@immowoon.be

Een kleinschalige residentie in hartje Jabbeke  ‘Residentie Marguerite‘ , een afgewerkt nieuwbouwproject gelegen in de Dorpsstraat 44 te Jabbeke.

Dit nieuwbouwproject wordt gerealiseerd volgens een tijdloze en functionele architectuur. Deze nieuwbouwresidentie omvat slechts 4 appartementen en een handelsgelijkvloers.

TROEVEN :

·Mooie privé terrassen aan zowel voor als achtergevel op de eerste verdieping

·Voldoende parkeergelegenheid met een ruim aanbod van bovengrondse parkeerplaatsen en afgesloten garageboxen achteraan het terrein

·Centrale ligging in de directe omgeving van de dorpskern van Jabbeke  met lokale handelszaken (bakkers, slager,  post, bushalte, warenhuizen etc). op wandelafstand.  Ook de scholen zijn vlakbij de residentie gelegen.

.Lift in het gebouw

.Gemeenschappelijke fietsenberging in de doorgang.

·Hoogstaande kwalitatieve afwerking.

·Alle appartementen hebben 2  slaapkamers.

 

Dit kwalitatieve nieuwbouwproject is zeker een bezoekje waard !

Aarzel niet om ons te contacteren op 0485 00 44 98 of info@immowoon.be

Geen documenten