T 'ZUIDERPUNT

75% Verkocht

8420 WENDUINE

Types: Appartement (10)
Prijzen: Van € 314.000 tot € 425.000
Aantal slaapkamers: Van 2 tot 3
Bewoonbare opp.: Van 113.75 tot 154.5 m²

zongericht wonen in een betaalde eigendom !

Strakke nieuwbouwresidentie 't Zuiderpunt te Wenduine, met exclusieve appartementen. Dit project is ideaal gelegen aan de kerk, op wandelafstand van het centrum en dichtbij goeie invalswegen In deze architecturale parel zal met een hoge afwerkingsgraad en kwalitatieve materialen gebouwd worden en is de woonkwaliteit een belangrijk uitgangspunt. Hierin speelt lichtinval een heel grote rol. De attractieve planopbouw, de binnenindeling en doordachte materiaalkeuze staan borg voor een optimaal comfort en een tijdloze uitstraling. De appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers met zonnige leefterrassen, de woonoppervlaktes variëren tussen tussen 94² en 154 m². Dit project beschikt over vier ruime 2-slaapkamer appartementen en vijf ruime appartementen met 3 slaapkamers. Alle appartementen zijn standaard voorzien van een luxueuze binnenafwerking alsook met ruime én zonnige terrassen. Het project voorziet privatieve kelderberging en een gemeenschappelijke fietsenberging voorzien van oplaadpunten. Garages zijn optioneel nog beschikbaar. Oplevering: eind zomer 2019. Voor info/bezoek 0485 00 44 98.

Strakke nieuwbouwresidentie 't Zuiderpunt te Wenduine, met exclusieve appartementen. Dit project is ideaal gelegen aan de kerk, op wandelafstand van het centrum en dichtbij goeie invalswegen

In deze architecturale parel zal met een hoge afwerkingsgraad en kwalitatieve materialen gebouwd worden en is de woonkwaliteit een belangrijk uitgangspunt. Hierin speelt lichtinval een heel grote rol. De attractieve planopbouw, de binnenindeling en doordachte materiaalkeuze staan borg voor een optimaal comfort en een tijdloze uitstraling.

De appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers met zonnige leefterrassen, de woonoppervlaktes variëren tussen tussen 94² en 154 m². Dit project beschikt over vier ruime 2-slaapkamer appartementen en vijf ruime appartementen met 3 slaapkamers. Alle appartementen zijn standaard voorzien van een luxueuze binnenafwerking alsook met  ruime én zonnige terrassen.

Het project voorziet privatieve kelderberging en een gemeenschappelijke fietsenberging voorzien van oplaadpunten. Garages zijn optioneel nog beschikbaar.

Oplevering: eind zomer 2019.

Voor info/bezoek 0485 00 44 98.