Residentie T 'ZUIDERPUNT

100% Verkocht

8420 WENDUINE

Types: Appartement (10)

zongericht wonen in een betaalde eigendom !

VOLLEDIG UITVERKOCHT !!! Strakke nieuwbouwresidentie 't Zuiderpunt te Wenduine, exclusieve appartementen. Dit project is ideaal gelegen aan de kerk, wandelafstand van het centrum en dichtbij invalswegen Deze architecturale parel met hoge afwerkingsgraad en kwalitatieve materialen gebouwd en is de woonkwaliteit een belangrijk uitgangspunt. Hierin speelt lichtinval een heel grote rol. De attractieve planopbouw, de binnenindeling en doordachte materiaalkeuze staan borg voor een optimaal comfort en een tijdloze uitstraling. Dit appartement heeft 3 / 4 slaapkamers met zonnige leefterrassen, de woonoppervlaktes 154 m². Alle appartementen zijn standaard voorzien van een luxueuze binnenafwerking alsook met ruime én zonnige terrassen. Het project voorziet privatieve kelderberging en een gemeenschappelijke fietsenberging voorzien van oplaadpunten. Oplevering: begin 2021 Voor info/bezoek 0485 00 44 98.

VOLLEDIG UITVERKOCHT !!!!

 

 

Strakke nieuwbouwresidentie 't Zuiderpunt te Wenduine, met exclusieve appartementen. Dit project is ideaal gelegen aan de kerk, op wandelafstand van het centrum en dichtbij goeie invalswegen

In deze architecturale parel zal met een hoge afwerkingsgraad en kwalitatieve materialen gebouwd worden en is de woonkwaliteit een belangrijk uitgangspunt. Hierin speelt lichtinval een heel grote rol. De attractieve planopbouw, de binnenindeling en doordachte materiaalkeuze staan borg voor een optimaal comfort en een tijdloze uitstraling.

De appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers met zonnige leefterrassen, de woonoppervlaktes variëren tussen tussen 94² en 154 m². Dit project beschikt over vier ruime 2-slaapkamer appartementen en vijf ruime appartementen met 3 slaapkamers. Alle appartementen zijn standaard voorzien van een luxueuze binnenafwerking alsook met  ruime én zonnige terrassen.

Het project voorziet privatieve kelderberging en een gemeenschappelijke fietsenberging voorzien van oplaadpunten. Garages zijn optioneel nog beschikbaar.  

Voor info/bezoek 0485 00 44 98.