De Smisse

25% Verkocht

8490 JABBEKE

Types: Villa/Woning/Hoeve (4)
Prijzen: Van € 370.000 tot € 389.000
Aantal slaapkamers: 3
Oppervlakte: Van 217 tot 244 m²
Bewoonbare opp.: Van 110 tot 128 m²

Bijna energieneutrale nieuwbouwwoningen met garage en/of carport

Nieuwbouwwoning (bj 2024) BijnaEnergieNeutrale woning met een E-peil 18 in een polderdorp vlakbij de kust. Deze magnifieke nieuwbouwwoning zal omvatten: inkomhal met gastentoilet, lichtrijke woonkamer met eet-en zithoek met open volledig ingerichte keuken. Van zowel de keuken als woonkamer is zicht op de tuin. Verder is naar de verdieping een nachthall naar 3 volwaardige slaapkamers, badkamer met bad en/of inloopdouche en lavabomeubel en apart toilet op de hall. Carport en/of garage inbegrepen. Mogelijkheid tot inrichting zolder tot extra kamers. De woning zal voorzien zijn van zonnepanelen, CV op aardgas, regenwater, mogelijkheid voor laadpaal, ventilatiesysteem type D,... Betreft de afwerking wordt samengewerkt met lokale, kwalitatieve leveranciers: voor de keuken met Memuys Jabbeke, voor het sanitair STG Brugge en voor de vloeren is een samenwerking met Floormasters Bredene. Start voorjaar 2024. Mogelijks 6% BTW van toepassing.

Nieuwbouwwoning (bj 2024) BijnaEnergieNeutrale woning met een E-peil 18 in een polderdorp vlakbij de kust. 
Deze magnifieke nieuwbouwwoning zal omvatten: inkomhal met gastentoilet, lichtrijke woonkamer met eet-en zithoek met open volledig ingerichte keuken. Van zowel de keuken als woonkamer is zicht op de tuin.  Verder is naar de verdieping een nachthall naar 3 volwaardige slaapkamers, badkamer met bad en/of inloopdouche en lavabomeubel en apart toilet op de hall. Carport en/of garage inbegrepen. Mogelijkheid tot inrichting zolder tot extra kamers.  De woning zal voorzien zijn van zonnepanelen, CV op aardgas, regenwater, mogelijkheid voor laadpaal, ventilatiesysteem type D,... 
Betreft de afwerking wordt samengewerkt met lokale, kwalitatieve leveranciers: voor de keuken met Memuys Jabbeke, voor het sanitair STG Brugge en voor de vloeren is een samenwerking met Floormasters Bredene. Start voorjaar 2024. Mogelijks 6% BTW van toepassing.